Курсове на студенти от дисциплина "Дистанционно образование за възрастни" от учебната 2015/2016 година

Здравейте, всички, които искате да получите повече емоционална и психологическа увереност как можем да бъдем и да ставаме все по-добри, спокойни и съзнателни родители! 
Курсът има за цел да увери младите хора, че няма нищо страшно в това да бъдат родители! Бихме желали да Ви успокоим, че съществената отговорност е редно да насочим първо към себе си, към осъзнаването на основните ни принципи и ценности, готовността да споделим времето, да се разделим с дългогодишни навици и да се отдадем съвсем доброволно на предизвикателството да се учим как можем да бъдем най-полезни към децата си.

Хей, Tи ! Питал ли си се защо не ти върви в живота? Усещал ли си, че просто не си създаден за това, което вършиш в момента? Стига вече! Открий вътрешен мир и дзен! Разбери какво си призван да правиш, докато се потапяш в тънкостите на градинарството! Нямаш градина, това не трябва да те спира. Този курс е специално ориантиран към домашното градинарство или градната в една стая. Ако ти си човекът, който държи съдбата си в свой ръце, не се бави и се запиши в курса!

Обичате да правите хората щастливи? Обичате да бъдете център на внимание? То тогава Миксологията е за вас! Миксолозите създава алкохолни и безалкохолни напитки в ресторанти,кафета и барове

Типичен  пътеводител за миксолози просто дава набор от рецепти, но ние всички знаем, че всеки миксолог има свой собствен поглед върху повечето напитки. Така че, това което на истина трябва да знаете е как да смесвате напитките правилно, как да запазите клиентите си и как да развиете уменията си за изработка на нови рецепти.

♦ Какво ще научите:

Примерни концепции и техники, които ще научите

  • Кои са правилните прибори и какви са видовете чаши?
  • Кой е най-популярния коктейл на света ?
  • Как правилно да обслужа клиент?
  • Как се създава комбинация алкохол-сок?

     И много други!

Дистанционен курс за възрастни:”Рисувай за удоволствие”

  Анотация:

        Изкуството действа разтоварващо и релаксиращо на личността. Рисуването може да е хоби, начин да създадеш връзка със самия себе си, да се преоткриеш по значим за теб начин, да се опознаеш по-пълноценно , разкривайки непознатата си същност.

     Този курс е предназначен за любители в рисуването, които искат да се научат да рисуват и творят за удоволствие.

Не са необходими предварителни умения и опит, започва се от начално ниво и се натрупват умения и познания.

Форма на обучение:  паралелно (дистанционно и лице-в лице)


Курсът по фотография е подходящ за всеки ,който иска да овладее теоретичните знания и компетенции на творческо художествено ниво. Курсът е за начинаещи в света на фотографията. Целите на курса :
  • Запознаване и овладяване на материал за начинаещи във фотографията
  • Използване на техника за създаване на фотографски изображения
  • Развиване на интуитивното правене на фотографски изображения
В края на курса, Вие ще знаете как се правят по-добри снимки, ще умеете да работите с Вашата техника и ще формирате знания в света на фотографията.

Какви са тънкостите в нанасянето на грима? Как да се гримираме в ежедневието и за по-специални поводи? И всичко това в домашни условия. Клиповете са посветени на красотата и изкуството на грима – забавни идеи за различни визии в прости стъпки и с много усмивки.

Как да придадем естествен вид на прическата си? Как лесно да сплетем косата си? Какви продукти да използваме за коса? И още куп лесни и красиви прически... Аз ще ви представя всичко това във видео-ръководства по лесен начин и в домашни условия.

 Курсът „Домашна градина“ ще ви обучи как да предизвикате природата да застане на ваша страна и да черпите от полезните и плодове като си доставяте удоволствие, чрез дейностите които ще извършвате.

  Ще станете по красиви и богати душевно преминавайки този курс на обучение!


Здравейте, скъпи любители които ще се срещаме, ще готвим заедно и ще имаш възможност да се запознаеш с основни техники и нови идеи от кулинарното изкуство. Ако има нещо, което те затруднява в кухнята, ако искаш да поднасяш на близките си вкусно приготвени ястия и десерти или просто търсиш вдъхновение, заповядай на кулинарно училище с мен.