една дисциплина - задочно и редовно

една дисциплина - задочно и редовно

от Силвия Николова -
Number of replies: 1

Здравейте,

Тъй като по Социална педагогика искам да използвам платформата за работа със студентите от двете форми (редовно и задочно), помолих за помощ. сега виждам, че дисциплината присъства два пъти към списъка с мои дисциплини, но без ясно да е показано за коя от формите се отнася. В момента те вече се различават както по броя на записалите се студенти, така и по качените материали, тъй като през последните дни аз съм работила само в едната, а другата я откривам сега във вид, който беше актуален преди няколко дни. 

Другият ми въпрос е дали мога да включа и други дисциплини, които ми излизат този семестър?

- основи на неформалното образование

- европейски политики и програми в образованието

- европейски образователни мрежи

- разработване и управление на образователни проекти.

Надявам се на скорошен отговор, за да мога наистина да ги използвам текущо.

Предварително благодаря!

Силвия Николаева

In reply to Силвия Николова

Re: една дисциплина - задочно и редовно

от Румяна Пейчева-Форсайт -

Привет,

Ако едсин курс се чете на две различни групи от студенти, независимо дали това са различни специалности или степени (магистри или бакалаври) трябва да се създават два различни курса под тема СТУДЕНТИ. В наименованието на курсковете да се опомене за коя група студенти става дума. Например - Тема на курса - забозно педагогика или Тема на курса - редовно неформално образование.

Можеш да разработиш и дисциплини от старите, но текущи учебни планове и да ги апробираш със съотвентите групи студенти. Това ще се брои като проекта дейност.

 

Руми